Hoe krijgen we een mooier uiterlijk?

De meeste mensen zijn niet tevreden over hun lichaam, er mankeert altijd wel wat aan. Zo zou de een liever een kleinere neus hebben, de ander grotere ogen en weer een ander vindt zijn of haar mond te klein of te groot. Smaken verschillen zullen we maar zeggen, maar feit blijft dat veel mensen ontevreden zijn over hun uiterlijk.
Natuurlijk is het in eerste instantie vooral van belang dat we ons lichaam goed verzorgen door goed te eten en voldoende te bewegen. Gezondheid gaat uiteindelijk boven alles, nietwaar? Maar daarnaast wil het oog ook wat en zijn er veel mogelijkheden om meer tevreden over je uiterlijk te zijn.

Make-up, kleding en kapsel

Een eenvoudige manier om er eens heel anders uit te zien en aantrekkelijker voor het andere geslacht, hoewel de meningen daarover verdeeld zijn, ij het aanbrengen van make-up en het dragen van een bepaald kapsel. Vrouwen besteden niet voor niets uren en uren voor de spiegel in de badkamer. Er worden allerhande gezicht crèmes gebruikt om maar vooral een soepele, jonge huid te blijven houden. Ze maken zich prachtig op met mascara en eyeliner om maar vooral in de smaak te vallen bij het andere geslacht. Vooral voor het uitgaan wordt er door vrouwen veel aandacht aan het uiterlijk besteedt.
Waar ook heel veel tijd voor wordt uitgetrokken is shoppen met vriendinnen in de stad, om leuke kleding te kopen. Er wordt jaarlijks een vermogen uitgegeven aan mode en kleding door vrouwen, vooral om er maar zo leuk mogelijk uit te zien.

Cosmetische ingrepen

Maar zeker in deze moderne tijd gaan veel mannen en vrouwen nog een stap verder. Ze laten met botox hun lippen opvullen, laten hun oogleden corrigeren, laten een borstvergroting uitvoeren en ga zo maar door. Het is nog maar de vraag of al die cosmetische ingrepen zorgen voor een mooier uiterlijk, maar de persoon die de operatie ondergaat is in de meeste gevallen toch wel tevreden.

Borstvergroting voor meer zelfvertrouwen?

grotere borstenVeel vrouwen voelen zich ook echt zelfverzekerder als ze er mooi uitzien, dus is er een enorme markt voor botox injecties, fillers en klinieken voor ingrepen zoals een borstvergroting. Alles heeft een grens maar het is toch wel goed voor te stellen dat een vrouw met hele kleine borsten zich prettiger voelt, als ze haar borsten laat vergroten. Er zijn echter ook gevallen bekend dat je zo je bedenkingen kunt hebben bij vrouwen die al een aardige borstpartij hadden en dan toch een operatie ondergaan om nog grotere borsten te krijgen. Maar goed, uiteindelijk heeft ieder het recht om met zijn of haar lichaam te doen wat hij of zij wil. Maar dat smaken verschillen is duidelijk.