Versnel je afvalproces met eiwitshakes

Ben je ontevreden over jouw gewicht en wil je graag wat kilo’s verliezen? Dan ga je een periode vol gezonde voedingsmiddelen en heftige sessies in de sportschool tegemoet. Tijdens dit zware afvalproces kan je lichaam zeker een beetje hulp gebruiken om meer kilo’s kwijt te raken. Een voorbeeld van een hulpmiddel dat je kan gebruiken om meer en sneller af te vallen, zijn eiwitshakes. Natuurlijk is het belangrijk om gezond te eten en voldoende te sporten tijdens het afvallen, maar als je naar jouw mening nog niet voldoende afvalt, kunnen eiwitshakes je helpen om in een korte tijd meer kilo’s te verliezen. Op deze pagina lees je meer over het gebruik van eiwitshakes tijdens het afvallen.

De werking van eiwitshakes tijdens het afvallen

eiwitshakes tijdens het afvallenEen eerste voordeel van het gebruik van eiwitshakes tijdens het afvallen, is dat eiwit shakes de honger stillen. Dit komt omdat eiwitshakes de aanmaak van een aantal hormonen stimuleren die invloed hebben op de eetlust. Door deze hormonen wordt jouw eetlust minder, waardoor je langer een vol gevoel hebt en dus minder zin hebt om te eten. En omdat je minder zin hebt om te eten, val je logischerwijs meer en sneller af.

Een ander voordeel van het gebruik van eiwit shakes tijdens het afvallen, is dat je meer spieren opbouwt met eiwitshakes. Zo bevatten eiwitshakes bepaalde stoffen die voorkomen dat jouw spieren worden afgebroken tijdens het afvallen. En dit is belangrijk, want gezond spierweefsel verhoogt je stofwisseling en zorgt voor meer vetverbranding. Ook daarom kunnen eiwitshakes een goede aanvulling vormen op jouw dieet en sportschema om meer en sneller af te vallen.

Blokkeer de groei van vetcellen

Daarnaast blijkt uit onderzoek dat het drinken van eiwitshakes ervoor zorgt dat je lichaam enzymen blokkeert die de groei van vetcellen stimuleren. Door de groei van vetcellen te blokkeren, is de vetopbouw minder en val je dus sneller en meer af. Ook zijn eiwitshakes rijk aan calcium, wat ervoor zorgt dat er nog meer enzymen geblokkeerd worden in je lichaam. Zo ga je het opslaan van vet tegen en val je dus sneller af. Tot slot stabiliseren eiwitten in eiwitshakes de bloedsuikerspiegel, waardoor je minder bloedsuiker aanmaakt. Ook dit gaat de vetopslag tegen, waardoor je nog sneller, gemakkelijker en meer kilo’s kwijtraakt.

Welke eiwitshakes zijn aan te raden?

supplementen website

Er zijn tegenwoordig enorm veel mogelijkheden op de markt. Vaak is het hierdoor erg lastig te beoordelen welke goed zijn. Gelukkig is daar nu een handige website voor, namelijk de website van www.supplementenfacts.nl toont jou eenvoudig de meest populaire eiwit shakes aan met onafhankelijke reviews van gebruikers. Hier zie je direct een beoordeling per product waardoor je een beter beeld krijgt of de eiwit shake goed aansluit bij je dieet of niet.